Tool Production

Подкрепяме нашите клиенти, произвеждайки инструменти, използвайки CAD/CAM софтуер от последно поколение. С участието на нашите опитни технически екипи, можем да произвеждаме бои при нас , като същевременно работим в сътрудничество и с местни и международни партньори. В резултат на това, можем да предложим гъвкави условия за доставка и да предприемем незабавни действия за модификация в случай на клиентско желание.

Extrusion

Пресоването е процес, при който алуминиевите заготовки се притискат с голяма сила от пресата, при което приемат формата на калъпа, преминавайки през стоманените инструменти.

Алуминиевото пресоване се извършва в гореща среда. Заготовките се нагряват до 450◦-520◦ С, инструментите трябва да се  нагреят до 450◦C и температурата на профила, излизащ от машината, е 500◦C. Профилът се охлажда след пресоване, прави се студено разтягане и се реже на желаната

дължина. След това профилите се нагряват отново за якост. При този процес профилите се държат на 185◦С за 5 часа.

 

Anodizing

Анодирането е повърхностен процес, прилаган върху алуминиеви изделия. Анодният слой е много здрав и устойчив на надрасквания, давайки допълнително качество на алуминия. В допълнение предпазва от окисляване, предпазва алуминия от външни фактори и дава декоративен външен вид.

В депото ни за анодиране с капацитет 6000 тона, се обработват профили с дължина до 7м. в съответствие със стандарт QUALANOD. Предоставяме устойчивост на качеството с напълно автоматизираните системи в нашата фабрика.

Класове анодна защита:

Клас 5: 5-9 микрона

Клас 10: 10-14 микрона

Клас 15: 15-19 микрона

Клас 20: 20-24 микрона

Клас 25: 25-29 микрона

 

Powder CoatingПроизвеждаме изделия с прахово боядисване в съответствие със стандартите QUALICOAT. Нашата нова линия за прахово покритие ни позволява да постигаме висококачествено покритие на повърхностите и да задоволим желанията на клиентите. Работим в сътрудничество с водещи доставчици на бои, прилагаме всички основни и поръчкови RAL цветове. Гарантираме висококачествени покрития с контрол на качеството на всички нива.

.

Machining

Предлагаме широка гама продуктови решения в нашата разширяваща се производствена база. Ето няколко примера за възможните дейности:

  • Рязане под ъгъл 45-90градуса.
  • Заглаждане на ръбове
  • Цифрово програмно управление (CNC)
  • CNC извиване на тръби
  • Пробиване с ексцентрична преса
  • CNC огъване на профили
  • Винтови нарези с конусен зенкер
  • Заваряване, занитване и пресоване
  • Заглаждане чрез вибрация

RECENT POSTS

TOP
en_USEnglish