КОИ СМЕ НИЕ

ЗА НАС

EAS Aluminium е семейна компания, развиваща се в сектор  производство и търговия с алуминиеви изделия от 1986г. EAS Aluminium се намира в България, в гр.Свиленград, близо до границата с Гърция.

Качеството се контролира, ръководейки се от стандартите ISO 9001:2018 във всички производствени звена, от производството до транспорта. Предлагаме качествено пред- и следпродажбено обслужване на нашите клиенти от професионалния ни и опитен екип. Read More...

От първия си ден, EAS Aluminium е горда да се нарече компания, на която може да се разчита. Ние винаги подкрепяме продуктите, които предлагаме чрез консултации... Read More

EAS Aluminium е семейна компания, развиваща се в сектор  производство и търговия с алуминиеви изделия от 1986г.

Предпочитаме дългосрочни, здрави и взаимноизгодни взаимоотношения с нашите партньори пред краткосрочната печалба.

ИЗНОС

Следейки националната и международна маркетингова мрежа ежедневно, нашата компания разширява пазарния си дял, чрез износ от главния ни продажбен център до над 44 държави, разположени в Европа, Северна Африка, Централна Африка, Южна Африка, Близкия Изток и Средна Азия.

СФЕРА НА ДЕЙНОСТ

Алуминиеви прозорци и врати, системи и аксесоари.

Фасадни профилни системи и аксесоари

Плъзгащи профилни системи и аксесоари

Термоизолационни профилни системи и аксесоари

Зимни градини и покривни профили

Профили за охлаждане

Стандартни профили

Индустриални профили

EAS Aluminum e компания, ориентирана към откриване на решения, работа в екип, базирана на честни отношения и бързо реагиране. Ние от EAS Aluminium вярваме в успеха, изграден на базата на устойчиви  отношения с клиентите и клиентска удовлетвореност.

ВЗЕМИ ОФЕРТА

TOP
en_USEnglish